A 21. század gyerkőceit nem lehet manapság csakúgy bármivel lekenyerezni. Kegyetlenül őszintén megmondják, hogyha valami szerintük pocsék, és nem köntörfalaznak. Amikor ajándékvásárlásra indulunk a lurkóknak, nyilván az ember egy kicsit változatos szeretne lenni a meglepetéssel. Nem akarjuk megvenni a 84. játékautót – amit aztán körülbelül 3 hétig használ jó esetben – vagy a 21. babát, hanem kellene egy alternatív megoldás. A ruhaneműknek a gyerekek csak akkor szoktak örülni ajándék gyanánt, ha valami vicces, vagy szuperhősös minta van rajtuk. Egy új cucc pedig mindenképpen remek megoldás lenne, miután egyszerre hasznos és szórakoztató is a kicsiknek. Szerencsére van remény, miután rendelkezésünkre áll széles választékkal színben, méretben, formában és mintával a baromi jó feliratos pólók forgataga!

überkirály feliratos pólók kavalkádja

Mintás pólók

A mintás pólókkal nem vallhatunk kudarcot sem a kicsiknél, sem a nagyobbaknál, sőt, még egyes felnőttek is előszeretettel hordják azokat. Ha a lurkó pókember vagy batman rajongó, egy szuperhősöket ábrázoló mintás felsőnek nem fog tudni ellenállni. Ha a gyerek nem képregény fanatikus, abban az esetben intézzünk neki egy humoros malacos vagy cápás pólót, azzal sem fogunk kudarcot vallani. Amikor bemegy az óvodába, mindenkinek büszkén fogja és mutogatni új szerzeményét.

Feliratos pólók

A feliratos pólók azoknak a kicsiknek nagyobb durranás, akik már tudnak olvasni, így ezekkel inkább náluk érdemesebb próbálkozni. Mindamellett, ha a kis törpéknek megmondjuk, hogy mi van rajta, az is beválhat, ám őket inkább jobban érdeklik a minták. A nagyobbacska gyerekeknek viszont egy humoros vagy menő szlogen mindig tuti ajándék. Ajánlott inkább a szitanyomott verziókat választani, mivel azokon tartósan megmarad a felirat. Ez ugyanúgy vonatkozik a mintás pólókra is.

 

A gyermekek ajándéka akkor a legjobb, ha nemcsak vidám, de hasznos is. Miután a felnőttek is gyakran mutatkoznak a hétköznapok folyamán feliratos vagy mintás pólóban, így a gyermekek számára miért ne lehetne öröm?